Wat kan Kraai jou vertellen en wat komt Mier bij jou doen?

 

Een krachtdier. Wat is dat eigenlijk?

Een krachtdier is een dier wat energetisch bij jou is en de eigenschappen van dat dier kunnen heling, begrip en inzichten geven. Het werkt als een "Medicijn".

 

Dit begrip komt uit de cultuur van de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Het wordt gebruikt om alles aan te duiden wat de verbinding verbetert van een mens met het Grote Mysterie en met al het leven.

 

Dieren hebben een bepaald gedrag en als je slim genoeg bent en goed kijkt en luistert, dan zie je wat de boodschappen zijn die jou getoond worden. Het is een manier om in harmonie te leven met universum en een kans om heling te brengen aan geest, lichaam en ziel en zo ook aan Moeder Aarde en haar bewoners.

 

Als je besluit om te gaan samenwerken met de kracht van onze broeders en zusters van het dierenrijk, vraag je om in harmonie te raken met de kracht van het wezen van dit schepsel. Het is een helend proces wat met nederigheid en intuïtie ondergaan moet worden. 

 

In deze workshop gaan we opzoek naar jouw krachtdier en wat het jou te vertellen heeft.

En onderschat de kracht niet van  het "kleine" schepsel wat je te zien krijgt. Graag willen we een groot, machtig dier bij ons hebben, zoals Wolf of Beer. Maar wat een mooie en grote wijsheid kan ons geschonken worden door Mier of Muis.

 

Dus wil je dit ontdekken dan ben je van harte welkom. Er is plaats voor 8 personen.