Wat is een Healing?

 

Als je het woord healing letterlijk gaat vertalen dan betekent het helen.

Het staat voor ‘heel worden’: het opnieuw een heel mens worden, het in balans zijn met jezelf, je sociale omgeving en de kosmos.

 

Healing is een algemeen begrip geworden. Er zijn verschillende vormen van energetisch werken o.a magnetiseren en reiki . Het is een vorm van complementaire zorg, een aanvulling op de reguliere geneeskunde.

 

Bij een healing wordt het welzijn van de cliënt bewerkstelligd via het energieveld dat ieder mens om zich heen heeft. Hierdoor worden verstoringen in het energieveld, die bepaalde klachten geven, ten goede veranderd.

 

Een healing wordt gegeven door middel van een wisselwerking tussen de energie vanuit de kosmos, de persoon die de healing geeft en de persoon die de healing ontvangt.

 

Je hoeft niet per se fysieke klachten te hebben om een healing te ondergaan. Gewoon om lekker te ontspannen, te ontstressen of je zelf een cadeautje te geven om even op te laden zijn ook hele goede redenen om healingsessie te nemen.

 

Omdat ik vanuit mijn intuïtie werk kan een sessie een combinatie worden van magnetiseren, massages en het gebruik van kristallen.

 

Ik kan dit niet van tevoren zeggen. Het is een proces wat ontstaat tijdens de sessie.

 

Ook kan het zijn dat ik spontaan "boodschappen" door krijg. Dit hoort bij wie ik ben en hoe ik werk. Wil je hier meer over weten ga dan naar mijn pagina Readingen.

 

Voor we beginnen vind er een intake gesprek plaats tijdens de eerste sessie. Een intake is een kennismakingsgesprek en ik vertel je wat er gaat gebeuren. Ik vraag ook naar de reden waarom je een healing wilt en of je al eens eerder een healing  hebt ondergaan.

 

Ben je onder behandeling van een arts, therapeut of psycholoog geef dan aan dat je ook bij mij onder behandeling bent. Bespreek of dat goed is.

 

Ik werk discreet en alles wat er besproken wordt blijft bij mij. Ik ga er vanuit dat jij dat ook doet.

 

 

 

 

35 € per sessie

 

Duur van de sessie:

een uur tot anderhalf uur.

Neem een  schone badhanddoek mee om op te liggen tijdens de healing. 

 

Afspraak maken: via de mail,  zie