Wat is een reading?

Bij een reading krijg je informatie over jezelf of over iemand anders van degene die de reading geeft. Het gaat dan over informatie die de reader niet kan weten. Vaak denk je dan bijvoorbeeld aan informatie over of van overleden personen, gezondheid of onderwerpen die het werk aangaan. 

Ook informatie van engelen en gidsen hoort daarbij. 

 

Maar er is ook een ander soort reading en die komt vanuit contact met de Ziel.

 

Deze informatie is bedoeld om mensen verder te helpen de volgende stap in zijn of haar ontwikkeling te maken. Je richt je als reader op de Ziel, of het Wezen van de persoon die je een reading geeft. Je krijgt de informatie die op dat moment voor diegene van belang is en helend werkt.

 

Een reading zoals deze geeft informatie die diepgaand is en inzicht geeft. Het werkt niet alleen door op het mentale vlak. Het brengt je in beweging en werkt ook een langere tijd door.

 

Als jij jezelf herkent in de informatie die je van de reader ontvangt, en wordt je geraakt, dan is de reading veel meer dan het zeggen van woorden.  Je energie wordt dan letterlijk in beweging gezet. Blokkades kunnen loskomen en healing in gang gezet worden.

 

 

Daarbij kan ik o.a. gebruik maken van tarot of orakelkaarten. Deze "lees" ik dan. Ik word aangetrokken tot één of meerdere details en krijg daar informatie over. Het proces vormt zich tijdens de reading. 

 

Het mooie is dat wij zelf de antwoorden op onze vragen al in ons dragen, maar hebben soms een zetje nodig om het ons te herinneren.

 

Ik zeg je niet wat je moet doen, de verantwoordelijkheid ligt nog altijd bij jezelf. En je hebt zelf de keuze van de vrije wil, wat inhoudt dat je vrij bent om te doen wat je wilt met de informatie die je krijgt.

 

Wil je een reading boeken neem dan contact met mij op via de mail.