"De Baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven."

 

 

Al eeuwenlang is de collectieve vrouwelijke energie onderdrukt, ontkent en misbruikt. Deze wonden dragen wij vrouwen met ons mee, generaties lang.  De pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders en de hele vrouwenlijn in je familie en ook de verwondingen uit vorige levens dragen we een stuk, bewust of onbewust met ons mee en heeft zich genesteld in onze baarmoeder. Maar gelukkig is er nu een rite om elke vrouw te laten herinneren wie ze werkelijk is. Vol kracht, maar ook liefdevol, zacht en wijs.

 

In zachtheid brengt de Rite van de Baarmoeder je in een natuurlijke balans zodat in jouw moederschoot van creatie het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer kan gaan stromen. Je wordt herboren in  schoonheid, waardigheid en kracht. Een  sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn.

Er bestaat een vrouwenlijn die zich van dit lijden heeft bevrijd ons via de wijsheid van de jungle ons het geschenk gegeven van de 13th Rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Je kan de Rite van de Baarmoeder gewoon ontvangen zonder dat je de 9 initiaties van de Munay-Ki ontvangen hebt.

 

Je kan de Rite alleen ontvangen, maar ik werk ookin groepen. Ik vind het prettig om de Rite door te geven rond Volle Maan. De Volle Maan staat voor de moeder.

 

En het mooie is dat als je deze Rite ontvangen hebt, je deze ook kan door geven aan zoveel mogelijk vrouwen.