Het Geheim van de Jacht

Gepubliceerd op 4 april 2017 19:20

Het gaat niet om het doden of het eten. Het gaat om de essentie te vangen. De zwakkere weet dat het gaat om het spel dat gespeeld wordt, elke keer weer.

De Tijger kiest de zwakke, de oude. Want in de vlucht is daar de schreeuw om het leven, ook al is de Antilope oud of zwak . De laatste kracht is alles, de Ware Essentie. Die word opgenomen door de Tijger. Dat voedt de Ziel.

De strijd is er wel, dan de berusting. Het is goed, U wil geschiede.

De ware uitwisseling vind plaats op hoger niveau, dat wat wij niet kunnen of willen begrijpen.

Het spel van geven en ontvangen. De Tijger denkt er niet over na, de Antilope ook niet want ze zijn verbonden. Wat de Tijger geeft wordt ontvangen door de Antilope, die terug geeft en de Tijger ontvangt. De cirkel is rond en daar gaat het om.

Op onbewust niveau weten wij mensen dat het zo werkt. Zo bestaan wij voort.

Maar geeft de één te veel, dan ontvangt de ander te weinig. De Balans moet herstelt worden. Dit kan vele levens duren voor dat wij dat snappen.

De Tijger kent dit geheim, de Antilope ook.

De kracht, de wil om te vluchten, de adrenaline die vrijkomt, geeft de energie om te leven.Dit zorgt ervoor dat de cyclus blijft voortleven.

De Antilope geeft haar ware essentie door aan de Tijger en hij ontvangt. En zo geeft de Tijger leven aan de Antilope en zij ontvangt de gift van de Tijger, de kans om haar ware essentie door te laten leven. Er is geen winnaar, er is geen verliezer. Geen overweldiger en geen slachtoffer.

Als je dit begrijpt dan is er berusting en acceptatie en dan kan Bewustzijn groeien.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.